Home iPhone 6 release Voorbereidingen voor mogelijke iPhone 6 lancering op 19 september 2014

Voorbereidingen voor mogelijke iPhone 6 lancering op 19 september 2014

2 min read
0
0
843
iPhone 6 release op 19 september?

De afgelopen jaren heeft Apple altijd haar nieuwe iPhone’s rond de maanden september of oktober aangekondigd. Wanneer je inzet op de lancering van de iPhone 6, zal je waarschijnlijk ook je geld inzetten op één van deze twee maanden. De kans is namelijk groot dat deze trend van Apple zich in 2014 doorzet.

Vorige week verscheen er daarnaast een uitgelekte bevestiging dat de iPhone 6 door Apple op vrijdag 19 september onthuld zal gaan worden. Dit zal naar verwachting op een speciaal Apple (Keynote) event, dat later aangekondigd zal gaan worden. Andere betrouwbare bronnen bevestigden deze datum in een eerder stadium ook al, waardoor de kans toch wel vrij aannemelijk is. Mede gezien het feit dat Apple haar eerdere grotere aankondigingen ook al op vrijdagen deed. Interessant!

Natuurlijk hebben we de afgelopen maanden veel vaker geruchten gelezen van “insiders” die de aankondigingsdatum van de iPhone 6 dachten te weten. Zo hoorden we al de maanden mei en juni voorbij komen en hoorden we in 2013 zelfs al de maand december 2013, rond de kerstdagen. Niets van dit alles bleek waar te zijn. Het zou natuurlijk kunnen zijn dat Apple de iPhone 6 in een eerdere fase had willen aankondigen, maar dat dit door bijvoorbeeld productieproblemen, niet haalbaar bleek te zijn. Dit zullen we echter nooit weten.

Daarnaast heeft Apple de afgelopen weken besloten om meer personeel in te huren en zelfs een nieuwe fabriek te openen. Dit allemaal vanwege de productie van de iPhone 6, waarvan de productie waarschijnlijk al in volle gang is.

Kortom, we weten nog niks, maar de iPhone 6 komt dichterbij. Dat is een ding wat zeker is!

Load More Related Articles
 • Apple

  De iPhone 7

  Men heeft er lang op moeten wachten, maar eindelijk is de iPhone 7 te verkrijgen. Het nieu…
 • Apple

  iPhone 7 met nieuwe home button gepresenteerd

  De nieuwe smartphone van Apple, de iPhone 7, is zojuist officieel door het bedrijf gelance…
 • Samsung Galaxy S7

  De officiële lancering van de Samsung Galaxy S7 is op 21 februari 2016. Inmiddels zijn all…
Load More By Carlijn Manders
Load More In iPhone 6 release

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also

De iPhone 7

Men heeft er lang op moeten wachten, maar eindelijk is de iPhone 7 te verkrijgen. Het nieu…