Home iPhone 6 algemeen Nieuwe iPhone 6 dummy foto’s onthullen zilveren model

Nieuwe iPhone 6 dummy foto’s onthullen zilveren model

2 min read
0
0
998
Foto van een dummy iPhone 6

De lancering van Apple’s volgende iPhone (de iPhone 6) is nog maanden weg, maar toch lekken er al foto’s uit van het toestel waarin meer duidelijk wordt over het model. Na foto’s van renders van de iPhone 6 die eerder uitlekten, zien we veel dummy toestellen op internet verschijnen die een poging doen om op de iPhone 6 te lijken. Vandaag verschenen er weer nieuwe foto’s, waarin mogelijk de iPhone 6 in het zilver wordt getoond. We zeggen mogelijk, aangezien niks in deze fase nog concreet is. Het blijft speculeren, ondanks dat de signalen toch vrij sterk zijn.

De lay-out van de behuizing die we zien lijkt redelijk afgewerkt te zijn, waarin knoppen en camera onderdelen zelfs zichtbaar zijn. We zien ook een screenprotector op het display van het toestel liggen, wat er op kan duiden dat het om een productiemodel gaat.

iPhone 6 dummy 2

Op de foto zien we het 4,7 inch model, met afmetingen die overeen kunnen komen met de eerder gelekte renders. De kleur blijft nog een beetje gissen. We zien een zilveren versie, maar zien nog niet de tweekleurige uitstraling die we bijvoorbeeld wel zien bij de iPhone 5s. Dit is dus nog verre van concreet bewijs dat het toestel er daadwerkelijk uit gaat zien zoals op de foto’s.

We wachten af wat er de aankomende weken nog opduikt en op internet uitlekt. Het blijft in ieder geval leuk om te gissen over het uiterlijk van de nieuwe iPhone 6.

Load More Related Articles
 • Apple

  De iPhone 7

  Men heeft er lang op moeten wachten, maar eindelijk is de iPhone 7 te verkrijgen. Het nieu…
 • Apple

  iPhone 7 met nieuwe home button gepresenteerd

  De nieuwe smartphone van Apple, de iPhone 7, is zojuist officieel door het bedrijf gelance…
 • Samsung Galaxy S7

  De officiële lancering van de Samsung Galaxy S7 is op 21 februari 2016. Inmiddels zijn all…
Load More By Carlijn Manders
Load More In iPhone 6 algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also

De iPhone 7

Men heeft er lang op moeten wachten, maar eindelijk is de iPhone 7 te verkrijgen. Het nieu…