Home iPhone 6 algemeen Komt de iPhone 6 al in augustus?

Komt de iPhone 6 al in augustus?

3 min read
0
0
1,010
iPhone 6 al in augustus in de winkels? | iPhone 6 Online.NL

Volgens betrouwbare en minder betrouwbare bronnen op het internet, zal naar alle waarschijnlijk de iPhone 6 al in de maand augustus van dit jaar gelanceerd worden. Althans, het toestel zal dan worden aangekondigd en wereldkundig worden gemaakt, waarna het vaak niet meer lang duurt voordat het toestel in de winkels zal liggen. Naar verwachting zal dit enkele weken later zijn, waarbij de release doorgaans eerst in Amerika plaatsvindt, om vervolgens naar de rest van de wereld te komen. Zoals bekend zal de iPhone 6 worden uitgebracht in twee verschillende formaten; de 4.7- inch versie en de 5.5- inch versie. In dit geval spreken we over een release van de 4.7- inch versie, aangezien de 5.5- inch variant pas later zal verschijnen. De verwachting is dat de grotere versie pas ergens in de maand daarop, of zelfs in de maand oktober pas zal verschijnen.

De iPhone 6 zal in vergelijking met de iPhone 5s grote uiterlijke veranderingen krijgen. Het gaat dus niet om een update van een bestaand toestel, maar om een iPhone met een eigen uiterlijk. Niet alleen zal het display van de iPhone 6 een stuk groter zijn, ook zal er gebruik worden gemaakt van ander materiaal, te weten: saffier glas.

Het formaat van de iPhone 6 wordt spectaculair voor een iPhone, aangezien eerdere iPhones nagenoeg dezelfde schermen hadden. Foto’s op de website GSMArena.com tonen een vermoedelijke iPhone 6 aan die wordt vergeleken met toestellen als de Galaxy S5 en de iPhone 5s.

Naast een nieuw uiterlijk, zal de iPhone 6 ook het uithangbord worden voor de aller nieuwste iOS- versie, welke in juni van dit jaar gepresenteerd zal worden: iOS8. iOS8 zal beschikken over een aantal nieuwe functies en zal een behoorlijke optimalisatie krijgen voor bestaande functies.

Load More Related Articles
 • Apple

  De iPhone 7

  Men heeft er lang op moeten wachten, maar eindelijk is de iPhone 7 te verkrijgen. Het nieu…
 • Apple

  iPhone 7 met nieuwe home button gepresenteerd

  De nieuwe smartphone van Apple, de iPhone 7, is zojuist officieel door het bedrijf gelance…
 • Samsung Galaxy S7

  De officiële lancering van de Samsung Galaxy S7 is op 21 februari 2016. Inmiddels zijn all…
Load More By Carlijn Manders
Load More In iPhone 6 algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also

De iPhone 7

Men heeft er lang op moeten wachten, maar eindelijk is de iPhone 7 te verkrijgen. Het nieu…