Home iPhone 6 concept iPhone 6 dummy’s zijn in omloop!

iPhone 6 dummy’s zijn in omloop!

3 min read
0
0
1,210
iPhone 6 dummy in omloop op Chinese markt | iPhone 6 Online.NL

Waar we eerder al berichtten over een aantal dummy video’s en foto’s van de vermeende iPhone 6, lijken er op dit moment zelfs echte iPhone 6 dummy toestellen in omloop te zijn. Deze iPhone 6 dummy’s, zijn uiteraard niet werkende exemplaren, maar zijn qua uiterlijke wel erg interessant en zouden het nieuwe design van de iPhone 6 kunnen vertegenwoordigen. Na de vele dummy foto’s van de iPhone 6, die circuleren op internet, lijkt het toestel nu dus tastbaar te worden. Als je het interessant vindt om zelf in het bezit te komen van zo’n iPhone 6 dummy toestel, dan zijn ze gewoon verkrijgbaar via internet. Weliswaar op de Chinese markt.

Je zult je misschien afvragen wat je hebt aan een dummy iPhone 6 die niet werkt? Het antwoord is vrij eenvoudig; je hebt er vrij weinig aan. Het enige wat je er mee kunt, is mensen er van overtuigen dat je al een iPhone 6 hebt weten te bemachtigen, om zodoende misschien indruk te maken. Hopelijk vragen de mensen niet of je een demonstratie kunt geven van het toestel, want dan val je door de mand. Als je echter geld te veel hebt en in het bezit wilt komen van een dummy iPhone 6, die waarschijnlijk nog niemand in jouw directe omgeving in zijn bezit heeft, dan kun je een dummy exemplaar aanschaffen voor rond de 60 dollar.

Natuurlijk moet je er in eerste instantie nog wel achter zien te komen hoe het met de bezorging van de dummy in zijn werk gaat, aangezien deze nog wel uit China moet komen. Chinese retailers hebben daarnaast natuurlijk ook de schijn een beetje tegen, aangezien er veel gefraudeerd wordt, maar het is een poging waard.

Het blijft natuurlijk nog even afwachten of deze dummy iPhone 6 uberhaupt in de buurt komt van de daadwerkelijke officiële iPhone 6, zoals deze straks op de markt verschijnt. Het blijft ons in ieder geval bezig houden op dit moment.

Load More Related Articles
 • Apple

  De iPhone 7

  Men heeft er lang op moeten wachten, maar eindelijk is de iPhone 7 te verkrijgen. Het nieu…
 • Apple

  iPhone 7 met nieuwe home button gepresenteerd

  De nieuwe smartphone van Apple, de iPhone 7, is zojuist officieel door het bedrijf gelance…
 • Samsung Galaxy S7

  De officiële lancering van de Samsung Galaxy S7 is op 21 februari 2016. Inmiddels zijn all…
Load More By Carlijn Manders
Load More In iPhone 6 concept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also

De iPhone 7

Men heeft er lang op moeten wachten, maar eindelijk is de iPhone 7 te verkrijgen. Het nieu…