Home iPhone 6 algemeen Exact vorm en afmeting van de iPhone 6 onthuld in gelekte renders

Exact vorm en afmeting van de iPhone 6 onthuld in gelekte renders

2 min read
0
0
1,211

Net als in de afgelopen jaren, ziet het er niet naar uit dat het een groot mysterie zal gaan blijven hoe de iPhone 6 er uit zal komen te zien. Waarschijnlijk zal ten tijde van de officiële aankondiging door Apple, het toestel al lang en breed te zien zijn op diverse websites. UkrainianiPhone postte vandaag enkele uitgelekte foto’s die de vermoedelijke digitale tekeningen tonen voor fabrikanten, waardoor zij onderdelen en accessoires kunnen produceren.

Foto van mogelijke iPhone 6

Foto van mogelijke iPhone 6

Foto van mogelijke iPhone 6

Net als eerdere gelekte foto’s hebben aangetoond, zal het toestel gaan beschikken over rondere randen dan we gewent zijn van de iPhone. Qua afmetingen zal de iPhone 6 vermoedelijk 67 millimeter breed, 138 millimeter lang en 6 millimeter dik zijn. Ter vergelijking heeft de iPhone 5s de volgende afmetingen: 123,8 millimeter lang, 58,6 millimeter breed en 7,6 millimeter dik. Een duidelijk verschil dus in vergelijking met zijn voorganger. Alles lijkt er dus op te wijzen dat Apple een nieuw type iPhone op de markt gaat brengen die niet alleen zal beschikken over een groter scherm, maar ook nog een een stuk dunner zal zijn dan de huidige modellen.

Het bekende 9t05mac merkte op dat deze nieuwe beelden van een betere kwaliteit lijken te zijn dan eerder uitgelekte foto’s van de vermoedelijke iPhone 6. De afmetingen wijzen er daarnaast op dat het toestel gaat beschikken over een 4,7 inch diagonaal scherm. Naast het 4,7 inch model, zal Apple later ook nog een ander model aankondigen, namelijk de 5,5 inch versie van de iPhone 6. Alles wijst er echter op dat de 5,5 inch versie nog een tijdje op zich zal laten wachten. In eerste instantie zal de 4,7 inch versie op de markt verschijnen.

Load More Related Articles
 • Apple

  De iPhone 7

  Men heeft er lang op moeten wachten, maar eindelijk is de iPhone 7 te verkrijgen. Het nieu…
 • Apple

  iPhone 7 met nieuwe home button gepresenteerd

  De nieuwe smartphone van Apple, de iPhone 7, is zojuist officieel door het bedrijf gelance…
 • Samsung Galaxy S7

  De officiële lancering van de Samsung Galaxy S7 is op 21 februari 2016. Inmiddels zijn all…
Load More By Carlijn Manders
Load More In iPhone 6 algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also

De iPhone 7

Men heeft er lang op moeten wachten, maar eindelijk is de iPhone 7 te verkrijgen. Het nieu…