Home iPhone 6 specificaties Details van compleet vernieuwde iPhone 6 uitgelekt!

Details van compleet vernieuwde iPhone 6 uitgelekt!

4 min read
0
0
639
Details van nieuwe iPhone 6 uitgelekt

Terwijl vele zogenaamde Apple “watchers” (welke beweren over het laatste nieuws omtrent te verwachte toestellen van Apple te beschikken), zich bezig houden met onderzoek naar producten van Apple zoals de iRing en iTV, welke nooit op de markt zullen verschijnen, zijn er ook Apple insiders zoals bijvoorbeeld de Chinese Ming-Chi Kuo, die het (bijna) altijd bij het rechte eind hebben. Wanneer Ming-Chi Kuo van zich laat horen middels een nieuw onderzoek, kun je daarom ook beter even de aandacht er bij houden. Dat wil je namelijk niet missen.

Vorige week kwam hij naar buiten met een enorm verslag, dat eigenlijk alle details bevat van de te verwachten iPhone 6 en de te verwachten iPhone phablet.

In een nota die hij vorige week aan een aantal investeerders stuurde en welke werd opgepikt door het betrouwbare MacRumors, gaf Ming-Chi Kuo vrijwel alle informatie door omtrent de nieuwe Apple toestellen, welke hij heeft verkregen uit zijn meest betrouwbare bronnen. Door met deze nieuwe details naar buiten te komen, zou het kunnen dat hij alle mysterie rond de nieuwe iPhone 6 heeft weggenomen, welke later dit jaar zal verschijnen.

Het nieuwe vlaggenschip van Apple, de iPhone 6, zal gaan beschikken over een 4,7-inch beeldscherm. Het nieuwe Retina scherm zou een resolutie bieden van maar liefst 1334×750 pixels, wat neerkomt op een pixeldichtheid van 326 pixels per inch.

Daarnaast zegt Kuo dat de nieuwe iPhone 6 zal beschikken over een A8 processor en een RAM-geheugen van 1 GB. Hoewel diverse Android toestellen al beschikken over een RAM-geheugen van 2GB of zelf 3GB, lijkt Apple content te zijn met het RAM-geheugen van 1GB. De relatief kleine hoeveelheid aan geheugen lijkt niet voor problemen te gaan zorgen.

Tevens zal de nieuwe iPhone 6 ook een grote verandering ondergaan als het gaat om het uiterlijk (design). Zo zou de iPhone 6 een stuk dunner worden en zal de ruimte aan de zijkanten van het Retina-scherm tot een minimum worden beperkt. Het beeldscherm zal daardoor bijna niet meer beschikken over randen, wat het toestel een bijzonder uiterlijk zal geven. Ondanks het grotere scherm zal de iPhone 6, zoals altijd bij de iPhone, nog wel zeer handzaam zijn.

Interessant detail is dat Kuo beweert dat het nieuwe toestel van Apple zal uitgerust zijn met een NFC chip. NFC staat voor Near Field Communicationm, een contactloze communicatiemethode.

Kortom, een aantal bijzondere vernieuwende eigenschappen voor de nieuwe iPhone 6. We wachten in spanning af op nieuwe onthullingen over de iPhone 6.

Load More Related Articles
 • Apple

  De iPhone 7

  Men heeft er lang op moeten wachten, maar eindelijk is de iPhone 7 te verkrijgen. Het nieu…
 • Apple

  iPhone 7 met nieuwe home button gepresenteerd

  De nieuwe smartphone van Apple, de iPhone 7, is zojuist officieel door het bedrijf gelance…
 • Samsung Galaxy S7

  De officiële lancering van de Samsung Galaxy S7 is op 21 februari 2016. Inmiddels zijn all…
Load More By Carlijn Manders
Load More In iPhone 6 specificaties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also

De iPhone 7

Men heeft er lang op moeten wachten, maar eindelijk is de iPhone 7 te verkrijgen. Het nieu…